Πιστοποιήσεις Πληροφορικής

Η ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι μια αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα τη σημερινή εποχή, τόσο για την προσωπική μας ζωή, τις κοινωνικές μας επαφές, αλλά και τις σπουδές και την εργασία.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, η πιστοποίηση πληροφορικής είναι ένα απαραίτητο βήμα για την ανεύρεση εργασίας, όχι μόνο επειδή εμπλουτίζει το βιογραφικό, αλλά και επειδή είναι απαραίτητη για τις προκηρύξεις για το δημόσιο τομέα.

Στο AXON Καμάρας προσφέρουμε μαθήματα για την πιστοποίηση ECDLUNICERT, PQR και ACTA και σας βοηθάμε να πετύχετε το στόχο σας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Εδώ σας δίνουμε απαντήσεις σε ορισμένα από τα πιο συχνά ερωτήματα:

Πρόκειται για τρία προγράμματα:

 1. Πιστοποίηση υπολογιστών για πρόσληψη στο δημόσιο / προκηρύξεις ΑΣΕΠ (KA1):
  Word, Excel και Internet/ Outlook
 2. Βασικό επίπεδο Office (OKA):
  Word, Excel, Internet/ Outlook, Windows, Powerpoint, Access
 3. Προχωρημένο επίπεδο Office:
  Word, Excel, Powerpoint, Access
 4. Άλλες πιστοποιήσεις:
  Υπάρχουν πιστοποιήσεις για διαφορετικά προγράμματα και επίπεδα γνώσεων για ό,τι χρειάζεστε, για παράδειγμα, Photoshop, Autocad, Android, Pascal, Java, .net κτλ.

Όποιον φορέα και να επιλέξετε, η πιστοποίηση πληροφορικής που θα λάβετε έχει την ίδια αξία, χωρίς καμία διαφορά για το βιογραφικό ή τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Εμείς σας δίνουμε όλες τις επιλογές.

Τα μαθήματα γίνονται είτε στο εκπαιδευτικό μας κέντρο είτε διαδικτυακά από το σπίτι μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας  μας, με τον κωδικό που θα λάβετε από τη γραμματεία του Κέντρου.

Οι εξετάσεις για ECDL και Unicert πραγματοποιούνται στο AXON Καμάρας, μια με δυο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τη συμμετοχή.

Αυτό εξαρτάται από την εξοικείωση που έχετε και το χρόνο που θα αφιερώσετε. Κατά μέσο όρο οι μαθητές μας διαβάζουν μια με δύο ενότητες την εβδομάδα.

Το πιστοποιητικό έχει δια βίου ισχύ στην Ελλάδα και ισχύ τριών χρόνων στο εξωτερικό.

Αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση υπάρχουν προγράμματα δωρεάν πληροφορικής για ανέργους και φοιτητές.

Αφιερώνοντας λίγο χρόνο και με σχετικά χαμηλό κόστος, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια για την δουλειά και τις σπουδές σας. Γι’ αυτό κάντε σήμερα την εγγραφή σας για πιστοποίηση πληροφορικής!