Όμιλος AXON

Our school is designed to make you feel at home, in the center of Thessaloniki. Experience the historical city like locals do, be our guest and learn with us a new skill.

Διεθνές Δίκτυο Σπουδών AXON

ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ


Μια δυναμική παρουσία στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το διεθνές δίκτυο σπουδών ΑΧΟΝ, από το 1995, μέσα στα δέκα χρόνια της δράσης του, ανανέωσε την εκπαιδευτική ζωή. Φέρνοντας νέες ιδέες, νέες αξίες, νέα πρωτοποριακά προγράμματα. Ξεκινώντας από τη διδασκαλία ξένων γλωσσών, όπου αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο στη χώρα μας, επεκτάθηκε σύντομα στην πληροφορική, Επίσης στην προετοιμασία σπουδαστών για βρετανικά πανεπιστήμια, στην κατάρτιση στη μηχανογραφημένη λογιστική, στην εκπαίδευση καθηγητών αγγλικής γλώσσας… και η δυναμική πορεία του συνεχίζεται!

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ


Σήμερα, το δίκτυο ΑΧΟΝ περιλαμβάνει 350 κέντρα σε όλη την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Κύπρο και την Ρουμανία. Προβλέπεται ότι ο αριθμός τους σύντομα θα αυξηθεί πολύ περισσότερο. Στα κέντρα αυτά απασχολούνται 1100 καθηγητές, από τους καλύτερους του κλάδου τους, ενώ τις δραστηριότητες του δικτύου υποστηρίζουν 450 διοικητικά στελέχη.

Κάθε χρόνο, πάνω από 10.000 σπουδαστές κάθε ηλικίας επωφελούνται από τις υπηρεσίες του AXON, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Στο δίκτυο εφαρμόζονται προηγμένα προγράμματα διδασκαλίας, ενώ το ειδικό Κέντρο Ανάπτυξης παρακολουθεί όλες τις σύγχρονες εκπαιδευτικές τάσεις και αναπτύσσει πρωτοποριακές μεθόδους. ‘Έτσι, οι σπουδαστές του ΑΧΟΝ μπορούν να παρακολουθούν διαλέξεις και μαθήματα σε σύνδεση με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς.

Επίσης, ειδικό σώμα επιθεωρητών του δικτύου ελέγχει συστηματικά την ποιότητα σπουδών και φροντίζει για τη διατήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ


Το διεθνές δίκτυο ΑΧΟΝ φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.Σε αυτήν την πορεία μας, οι ανάγκες, οι απαιτήσεις, οι επιθυμίες σας θα είναι οδηγός μας!