Αγγλικά EXPRESS


Ξεκλέιδωσε τις ικανότητές σου για την Aγγλική γλώσσα!

Σε λίγες μέρες θα δείς τα Αγγλικά… αλλιώς.  Δοκίμασέ το τώρα.

Μία διαφορετική προσέγγιση με άμεσα αποτελέσματα!
Παρέχουμε μαθήματα σε ενήλικες με έμπειρους και κατάλληλα καταρτισμένους καθηγητές που είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα. Τα μαθήματα συμπεριλαμβάνουν:
⇒άμεση επαφή με τον καθηγητή για απορίες
⇒πρόσβαση σε ηλεκτρονικό διαδραστικό υλικό για εξάσκηση
⇒σύγχρονες διδακτικές μεθόδους
⇒εξειδικευμένες ασκήσεις για βελτίωση προφοράς


Η Γραμματική σας κουράζει;

Είμαστε εδώ. Μέσω των μαθημάτων γίνεται τόσο άμεση όσο και έμμεση διδασκαλία γραμματικών φαινομένων, με εμπεριστατωμένες μεθόδους διδασκαλίας και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες γλωσσικής εμβύθισης (language immersion).

Δεν σας “μένουν” οι λέξεις;

Σε εμάς διδάσκεται λεξιλόγιο σε θεματικές ενότητες με τεχνικές για καθε μαθησιακό τύπο (τι είναι οι μαθησιακοί τύποι) για την βαθύτερη κατανόηση της γλώσσας.

Μιλήστε!

Βοηθάμε τους μαθητές να μιλήσουν Αγγλικά αβίαστα και με εκφραστικότητα.

Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τα Αγγλικά γίνονται ένα ισχυρό εργαλείο για εσάς.

Η γνώση αγγλικών είναι πλέον απαραίτητη, αφού αποτελεί κλειδί για να ξεκλειδώσετε κάθε επαγγελματική και προσωπική προοπτική σας. Η προσβασή σας στο διαδίκτυο, η εκπόνηση μιας διπλωματικής εργασίας, τα ταξίδια και η διασκέδαση χωρίς την γνώση Αγγλικών μπορεί να είναι ελλειπή ή να χρειάζονται βοήθεια απο άλλους. Γιατί να μην βασιστείτε στις δικές δυνάμεις και γνώσεις;
Είμαστε εδώ για να ξεκλειδώσετε αυτές τις δυνάμεις με τους δικούς σας ρυθμούς και στο χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε. Τα εξειδικευμένα μας προγράμματα μπορούν να σας προετοιμάσουν για αυτήν την αλλαγή μέσα στον κόσμο των αγγλικών και να σας βοηθήσουν να χειρίζεστε τη γλώσσα άψογα και με σωστή προφορά.


Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

More articles