16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2-5.4.2024 

Το 16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, θα διεξαχθεί στις 2, 3, 4, και 5 Απριλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Οικονόμου” (ΝΟΗΣΙΣ – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Η καταληκτική ημερομηνία μεταφόρτωσης παρουσιάσεων εργασιών για το Συνέδριο, είναι η Πέμπτη 28 Μαρτίου και γίνεται μέσω του αποθηκευτικού χώρου cloud των σχολικών μονάδων (link έχει ήδη αποσταλεί στα σχολεία).

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου θα δημοσιευτούν τα προεδρεία των συνεδριών του προγράμματος και η λίστα παράλληλων δράσεων στο πλαίσιο του συνεδρίου. Θα ανακοινωθούν διαδικτυακά webinars προς εκπαιδευτικούς και διαλέξεις για εκπαιδευτικούς – μαθητές/μαθήτριες στο χώρο του ΝΟΗΣΙΣ.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στους χώρους του ΝΟΗΣΙΣ.

Στο 16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα παρουσιαστούν έργα σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα, καθώς και από σχολικές μονάδες του εξωτερικού, από χώρες με τις οποίες η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας συνεργάζεται και αναπτύσσει κοινές εκπαιδευτικές δράσεις.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

More articles